Снимка: pexels.com

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето, в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

В първата част на статията разгледахме случаите на хората, които са родени в граничните дни между зодиите от Овен до Везни, а сега ще погледнем какви са обединените характеристики на личностите, родени на прага между две зодии в знаците от Везни до Овен:

Везни-Скорпион: родените между 20 и 23 октомври

Хората, родени в тази комбинация, притежават голям магнетизъм и добър късмет. Те имат физическа красота, финес и сексуална привлекателност. Често искат да се открояват и да бъдат център на внимание. Те могат да убедят всеки във всичко и то по възможно най-умния начин. Родените на границата на Везни и Скорпион са много критични към несправедливостта, те имат нужда от хармония и баланс в живота си, но понякога сами се хвърлят в крайности.

Вижте за останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase