Снимка: Pexels

Всяка зодия трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да се чувства по-щастлива и да ѝ се случват по-хубави неща. Ето какво спира зодиите да са успешни и весели. 

Овен
Прекалено са състезателни и имат непрестанна нужда да са най-добрите. Трябва винаги да са на върха. Това да не са най-добрите в нещо, ги смазва и пречупва. Дори заради такива неща се отказват от желанията и плановете си. Трябва да знаят, че печалбата, наградите, победите не са всичко. Успехът често идва от провалите, а и в тъмни времена се разбира кой наистина държи на теб и те обича.
 
Телец
Дори да опитват да са позитивни, винаги се съмняват в другите и в успеха. Очакват най-лошото - и от хората, и от ситуациите около тях. В миналото са се опарили и от този момент нататък винаги мислят най-лошото. Не си позволяват и да са много чувствителни, което саботира връзките им. Ще ви предават, но винаги ще има и такива, които ще ви подкрепят и ценят.

Близнаци
Прекалено много им пука какво мислят другите. Суеверни са, боят се от мнението на другите и винаги мислят какво ще кажат околните. Това им пречи да са автентични, да са себе си, да се покажат каквито са. И прекалено много обмислят действията си, притесняват се как да постъпят. Никой не ги познава истински, това им пречи.

Рак
Желанието им да контролират всичко ги спира да са успешни и щастливи. Изтощително е да имат контрол над всяка ситуация, да опитат да измислят хубав завършек на всичко. Опитват да контролират и другите около тях и искат всеки да мисли като тях, да вижда нещата по същия начин, а това няма как да стане. Това им пречи да се наслаждават на живота, винаги мислят за бъдещето и поучават другите.
 
Лъв
Държат се като шефове. Обичат те да са лидери, да командват, нещата да стават по техния начин. Това понякога отблъсква дори близките им и другите се чувстват подтиснати около лъва. Другите често мислят, че лъвът не може и не иска да работи в екип или да приеме чуждо мнение. Така се провалят отношения.
 
Дева
Изключително са критични към себе си, до степен, която не помага, а вреди. Премислят всяко свое решение, стъпка, колебаят се в изборите си. Имат негативно мнение за себе си, което им пречи да действат и да покажат на какво са способни. Винаги мислят, че нещо не им достига и не са достатъчно добри. Трябва да не са толкова строги и лоши към себе си, а да поемат рискове.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase