Снимка: pexels.com

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

Ето и списък на всички гранични дни между първите седем зодии, които обединяват характеристиките и на двата знака. Прочетете какви са личностните черти на хората, родени на тези дати.

Овен-Телец: родените между 20 и 23 април

Комбинацията от амбициозността на Овена с интелигентността на Телеца дава ключ към успеха на тези хора. Те не губят време да мислят как могат да постигнат целите си, а действат. Тези личности са трудни за манипулиране, било то чрез обещания или с лесни пари. Те са страстни и грижовни. Винаги защитават близките си. Неспокойната душа на Овена тук е малко по-уравновесена заради влиянието на доста по-пасивния Телец.

Телец-Близнаци: родените между 20 и 23 май

Комбинацията от Телец и Близнаци носи голям интелект. Телецът осигурява стабилност на Близнаците, а те пък го обогатяват с хитрост и дар слово. Въпреки това, хората, родени в тези три дни често са мързеливи, защото разчитат повече на ума си, отколкото на усилията си. Те могат да получат всичко, което искат с търпение и постоянство (характерни за Телец), съчетани с бърза мисъл (от Близнаците). Човекът Телец-Близнаци обича неочаквани пътувания, иновации и изненади.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase