Снимка: Reuters

Характерна черта за нежната половина на човечеството е да разсъждава върху това с какво е привлякла мъжкото внимание.

Случвало ли ви се е мъж да се влюби във вас, а вие да се питате какво точно е харесал в личността и физиката ви?

На почти всяка жена ѝ минават подобни мисли, затова ще се опитаме да отговорим на тези въпроси поотделно от мъжка гледна точка и то според зодията.

Какво харесват и какво отблъсква мъжете от различните зодии?

Овен

Привлечен от: Овните обичат мръсните приказки и дързостта. Колкото по-голямо самочувствие има една жена, толкова по-пленени са от нея. Покажете ентусиазъм, знания и характер и Овенът ще е в краката ви.

Отблъснат от: Контролът кара Овните да се страхуват от жени, демонстриращи желание за надмощие. Не понасят опитите да бъдат променени. Трябва да оставите Овена да решава сам какво и как да прави, ако искате да имате връзка с него. Те са силно независима зодия.

Телец

Привлечен от: Нестандартни срещи, чувствителни и възбуждащи есемеси, романтични жестове. Романтиката е слабостта на Телците. Обградете ги с вниманието си и ще се убедите колко бързо ще се влюбят във вас. Един от най-добрите начини да спечелите мъж Телец е да го дарявате с внимание и желание за създаване на домашен уют.

Отблъснат от: Две неща – постоянно оплакване и нечестност. Телецът е сред зодиите, които всячески се опитват да избегнат драмата на всяка цена. Ако половинката им драматизира и мрънка постоянно, това ги влудява. Телецът е много лоялен, мрази да лъже и смята това за една от най-противните черти у другите хора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase