Снимка: Pexels

Риби 

Рибите най-често биват отрязвани от потенциални партньори. Лошото е, че сами предизвикват това. Много са подозрителни, трудно се доверяват и сякаш са си наумили, че нещата няма да се получат. Имплантират лошите си очаквания върху обекта на желанията си и той чувства това. Това е и причината, поради която той ги оставя в приятелската зона, дори да не е честно. Може да е влюбен, но отрязва рибите, защото чувства негативна енергия. 
 
Близнаци
 
Разбират се много добре с повечето хора. Мили са, разговорливи, приятни, търпеливи. Затова другите започват да ги виждат като нещо нереално, недостижимо. Сякаш никой не заслужава толкова прекрасен човек като близнаците. Ако другият е прекалено чувствителен, знае, че раздяла с близнак ще боли много. Друга причина е, че близнаците понякога говорят за всичко друго, но не и за чувствата. 
 
Везни
 
Всеки ги познава като флиртаджиите на зодиака. Много са мили, дружелюбни, възпитани, с добри намерения. Но в очите на другите освен флиртаджии, изглеждат и като несериозни. Сякаш са жадни само за плътското, обичат тръпката от преследването и постоянно имат нужда да се закачат с някого. За някои това е неприемливо, несериозно. А и предизвиква ревност.
 
Останалите най-зарязвани зодии можете да видите в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase