Снимка: Pexels

Козирог 

Много са стабилни и сериозни и пак успяват да са забавни, любопитни, отдадени. Избират приятелите си дълго и мъдро. Правят всичко за тях и им помагат в най-лошите ситуации. Като цяло са такива във връзките - ще са ваша упора и може да разчитате на тях, дори когато се разпадате. 
 
Дева
 
Трябва да знаете, че девите ще са винаги до вас и ще ви подкрепят във всеки момент, в който имате нужда. Те вярват, че да са до вас и да ви помагат и осигуряват това, от което се нуждаете, е тяхно задължение. Тези знаци правят това, което казват, реализират думите в действия и трудно могат да се изплашат или отчаят. 
 
Телец
 
Телецът ще каже "Не", без да се притеснява, когато нещо противоречи на принципите му. Няма и да върши неща с цел да се хареса на другите. Изключително честни са и няма да ви излъжат. Знаят къде и кога се поставят граници. Не искат хората да се възползват от тях и не позволяват, но оказват невероятна подкрепа, когато видят, че си струва.

Останалите емоционално стабилни зодии - вижте в Teenproblem.net
 

Коментари Напиши коментар

15

ти си проблемът

преди 9 месеца

До 1111111111111

Ти драга не си за връзка със земен знак. Или си въздух под налягане, или нещо им лазиш по нервите. Защото да извадиш от равновесие Телец и Козирог, трябва мноооого да си ги манипулирала и провокирала. Тези 2 зодиака са изключително балансирани и умеят да се владеят.

14

не съм зодия не

преди 9 месеца

истинските граждани са емоционално стабилни

13

някой

преди 9 месеца

Упора????????????
или правилното "Опора"?