Снимка: Pexels

Овен - Овен

Огромни инати са и са независими. Един овен не може да изтърпи някого, който има същия характер. Няма да се разбират, постоянно ще се карат, никой няма да отстъпи и да преглътне ината си. Няма място за двама лидери.
 
Телец - Лъв
 
Телецът е отдаден и верен, следва теченията, които харесва. Лъвът пък е роден лидер и винаги доминира. Но телецът не може да търпи някой да му казва какво да прави. Той сам си избира кое да вярва и да последва, а лъвът постоянно ще опитва да налага мнението си. Царят на животните иска всичко да става по неговия начин.
 
Близнаци - Рак
 
Близнаците са свободни духове, решават на момента, действат импулсивно. Раците също са независими, но прекалено чувствителни и понякога - погълнати от себе си. Това, което близнаците правят за забвление, може да се стори обидно за раците. Имат твърде различно чувство за хумор.

Дева - Водолей
 
И двата знака са независими и обичат да се справят сами с нещата. Но девите са аналитични и обмислят всичко, проучват ситуациите преди да действат. Водолеите пък са креативни и импулсивни. Истински бунтари, които избухват изведнъж - това плаши девите.
 
Везни - Козирог
 
Много различни са като характери. Везните са изключително социални, а козирозите са много мнителни. Везните са спокойни и се оставят по течението, когато могат, а козирозите работят здраво и искат добри резултати. И двата знака могат да са горделиви, което ще попречи на взаимоотношенията им.

Кои са останалите вижте на teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase