Снимка: Reuters

Желанието за секс може да бъде повлияно от най-различни фактори и един от тях безспорно е храненето. Някои храни са определяни за афродизиаци, които отключват страст и повишават либидото по естествен път, докато други храни и напитки могат да притъпят желанието за секс.

Липсата на желание се свързва често с витаминен дефицит, който влияе на енергията ни като цяло. Ако ни липсват ценни витамини, минерали, омега-3 мастни киселини, то тялото ни изпитва дефицит на енергия и съответно се усеща спад и в сексуалното желание. Вижте кои храни не са препоръчителни за консумация при мъжете, ако сте планирали романтична вечер.

Млечни продукти

Имате ли нетолерантност към лактозата? Тя се изразява в подуване на корема, газове и дори разстройство. А тези симптоми са най-неприятното нещо, което може да ви се случи по време на романтична среща, която очаквате да завърши в леглото. Според д-р Таз, която коментира темата в Livestrong.com, много мъже не знаят, че имат лактозна нетолерантност и не се ограничават с приема на млечни продукти. А ограничаването на тяхната консумация, според нея със сигурност ще повиши сексуалното желание.

Алкохол

Консумацията на алкохол и то в големи количества е хазартна игра, що се отнася до представянето на мъжете в леглото. Не е необходимо да сте трезвеник, който не пие и глътка алкохол, но прекаляването със спиртните напитки няма да ви представи като секс бог, а по-скоро ще е причина за провал в интимната сфера. Д-р Таз съветва господата да пият не повече от 2-3 питиета вечер, ако искат да прекарат гореща и незабравима нощ с партньорката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде големите бруладжии а всъщност сте гола вода всички хаха

10

Ала бала

преди 9 месеца

стой на сухо 1 месец,да видиш как ще надушваш жена от 300 метра,както копой надушва диво прасе в гората.

9

Ха-ха-ха

преди 9 месеца

За храните, които влияят на мъжката сексуалност , прочетете в "Аз-жената "... ?!

Много мъЖЕНСТВЕНИ тез жени , бе !