Снимка: Pexels

Овен 

Предстоящата седмица ще е наситена със събития, които ще повишат емоционалността и ще засилят интуицията ви. Вероятно ще сте по-неспокойни и по-раздразнителни. Не прекалявайте с престоя пред монитора.Що се отнася до романтичните отношения проявете умереност. Насрочвайте срещите с приятел/ката си поне през ден. Най-вероятно от негова/нейна страна в средата на седмицата ще има някаква приятна изненада. В края на седмицата разчитайте на остроумието си. Ще ви хрумне интересна идея и ще можете да се реванширате.
 
Телец
 
Новостите през тази седмицата ще се случват предимно в училище или по-точно на територията на училището. Не е изключено да се появят нови личности в обкръжението ви. Не показвайте интереса си още през първите дни, правете се на безразлични.В края на седмицата реалните събития категорично ще се разминат с очакванията ви. Не е изключено да поставите начало на нова романтична връзка или, ако вече имате приятел/ка, да ви засипе с въпроси, предизвикани от ревност относно новите ви познати. Не се оправдавайте, ако искате да запазите индивидуалността и личното си пространство.
 
Близнаци
 
Още в началото на седмицата ще преживеете толкова много емоции, че може да усетите леко главоболие, замаяност, сънят ви да е неспокоен. Ще е трудно да се раздадете на всички, които търсят компанията ви. Отделете време за приятелите, с които не сте се виждали цяло лято, но не игнорирайте половинката си, ако сте във връзка.Ще е малко по-спокойно за необвързаните. За тях почивните дни ще са изпълнени с романтика. Тогава е желателно да премисляте изказванията си. Всяка дума може да се обърне срещу вас.
 
Рак
 
Опитайте се да „останете в сянка“ през тази седмица. Наслаждавайте се на забавленията в училище и на поредицата разнообразни преживявания, с които ще са свързани първите няколко дни. Подходящия момент да се срещнете с приятел/ката си са дните в средата на седмицата. Тогава ще сте заредени с впечатления, разговорите ще протичат леко и непринудено.Интересни изненади ще има за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали на подходящата партия. Ще сте обект на свалка едва ли не във всяка секунда, в която сте извън дома или във виртуалното пространство. Не се главозамайвайте, нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Приемайте флиртовете от непознати сдържано, а желанието за сближаване от познати вежливо.
 
Лъв
 
Както винаги, където има много хора вие сте в центъра на събитията. Няма как да останете незабелязани и, ако трябва да провеждате някакви разговори с половинката си по темата, то направете го още в началото на седмицата. Опитайте се да изчистите всички поводи за съмнение, относно предпочитанията си, ако искате да запазите връзката.Необвързаните Лъвове ще бъдат обект на нескриван интерес от няколко посоки и това, естествено, ще повиши самочувствието им. Все пак, желателно е да се въздържате от ексцентрични прояви. В края на седмицата може да чуете и обяснение в любов, ако не прекалите с капризите.
 
Останалите зодии и какво ги чака в любовта тази седмица - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase