Снимка: Pexels

Първата среща е вълнуваща. Ако мине добре и харесате човека, с когото сте излезли, обикновено започвате да мечтаете за сериозна връзка. За да сте сигурни обаче, че с него искате едно и също, първо трябва да разберете какво мисли по няколко въпроса.

 
Кога последно имаше връзка?
 
Това ще ви даде отговор на въпроса дали потенциалният ви партньор в момента се среща и с някой друг и просто има колебания относно връзката, дали скоро не е преживял болезнена раздяла и още обича друг човек. Ако наистина скоро е приключил връзка е хубаво и да попитате каква точно е била причината. Може и човекът да не е напълно искрен с вас, ако се познавате отскоро, но слушайте внимателно отговора. Ако постоянно обвинява за всичко бившата си половинка и използва обидни думи, имайте предвид, че може би връзката ще е трудна - ще ви обвинява, рядко ще поема отговорност и т.н.
 
Какво търсиш в човека до теб?
 
Добре е да знаете какво цени човекът, с когото излизате на среща. Забележете колко от качествата, които изброява, че харесва у другите, притежава и самият той. Обикновено човек търси у партньора си това, което е готов сам да предложи. Ако е постоянен и стабилен, вероятно ще ви отговори, че търси лоялен и честен партньор. С този въпрос ще разберете и други неща - например, ако ви отговори, че мрази драмите и не му се занимава със скандали, вероятно търси неангажираща връзка, в която просто ще се забавлявате и излизате заедно и не е готов да ви оказва подкрепа и да е твърдо до вас.
Останалите въпроси, които задължително да зададете на първа среща - четете в Teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 10 месеца

До До 14

Е как така? Нали един тук преди два дена съветваше още на първата среща мъжът да попита момичето дали е девствено?
Каква ти е файдата от девица, ако е мързелана и майка й не я е научила да пие боза вместо уиски? Я виж по-долу №16 какви разумни въпроси задава. Той ще си намери булка за чудо и приказ! А ти какви съвети ще дадеш на онзи, който е решил да кани момиче на среща?

16

До 14

преди 10 месеца

И баба ти е говорила така за твоето поколение. Айде заври се в нафталина и спомените ти за една боза от 6 стотинки и не философствай. Не ти се отдава.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Печеш ли чушки на ламарина? Затваряш ли компоти? Вариш ли кърбан? Мердиниш ли луканка? :)))))
Леле щях да забравя, Мелиш ли лютеница? :)))))))))