Снимка: Pexels

Рак

 
Раците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено много за всичко. Постоянно мислят за това какво чувстват самите те, какво чувстват другите, как са близките им. Интересува ги и какво ще си помислят другите за тях. Това ги прави уязвими. В тях могат да бушуват хиляди емоции, заради това, че не са уверени в себе си. Подозрителни са и имат богато въображение, което не се харесва на всички.
 
 
Дева
 
Девите са си най-лошите критици. Никой друг не може да ги критикува толкова жестоко, колкото самите те се критикуват. Поставят си нереално високи стандарти, които трудно могат да се постигнат и после се чувстват зле. Обвиняват се, че не са перфектни или най-добрите, което ги прави много неуверени. Никога не могат да са напълно доволни от себе си и дори на моменти се чувстват непълноценни.
 
 
Везни
 
Везните също могат да са несигурни в себе си, но го прикриват от околните. Но неувереността им може да се забележи от някои малки неща. Те живеят за одобрението и похвалите и ако не ги получат, се чувстват зле. Понякога не вярват на своето собствено мнение и искат да видят какво мислят другите за тях. Галят си егото, когато другите им кажат нещо положително.
 
Останалите зодии от най-неуверените - четете в Teenprolem.net

Коментари Напиши коментар

10

ало, психолозите!

преди 10 месеца

Това, което сте написали за Козирога, се отнася за всеки нормален човек. Когато постига успехи, всеки се чувства добре. Когато търпи провали или е в застой, всеки унива. Обратното не е нормално.
Неувереност е когато не си самостоятелен и не можеш да вземаш решения сам, страхуваш се да предприемеш следващата крачка.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Не е от зодията, а от пола ;)

8

Хахах, ааааа.

преди 10 месеца

В България всички са телци, овни и
козирози, само овчара ви се сменя.