Снимка: Pexels

Рак

 
Раците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено много за всичко. Постоянно мислят за това какво чувстват самите те, какво чувстват другите, как са близките им. Интересува ги и какво ще си помислят другите за тях. Това ги прави уязвими. В тях могат да бушуват хиляди емоции, заради това, че не са уверени в себе си. Подозрителни са и имат богато въображение, което не се харесва на всички.
 
 
Дева
 
Девите са си най-лошите критици. Никой друг не може да ги критикува толкова жестоко, колкото самите те се критикуват. Поставят си нереално високи стандарти, които трудно могат да се постигнат и после се чувстват зле. Обвиняват се, че не са перфектни или най-добрите, което ги прави много неуверени. Никога не могат да са напълно доволни от себе си и дори на моменти се чувстват непълноценни.
 
 
Везни
 
Везните също могат да са несигурни в себе си, но го прикриват от околните. Но неувереността им може да се забележи от някои малки неща. Те живеят за одобрението и похвалите и ако не ги получат, се чувстват зле. Понякога не вярват на своето собствено мнение и искат да видят какво мислят другите за тях. Галят си егото, когато другите им кажат нещо положително.
 
Останалите зодии от най-неуверените - четете в Teenprolem.net

Коментари Напиши коментар

10

ало, психолозите!

преди 5 месеца

Това, което сте написали за Козирога, се отнася за всеки нормален човек. Когато постига успехи, всеки се чувства добре. Когато търпи провали или е в застой, всеки унива. Обратното не е нормално.
Неувереност е когато не си самостоятелен и не можеш да вземаш решения сам, страхуваш се да предприемеш следващата крачка.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не е от зодията, а от пола ;)

8

Хахах, ааааа.

преди 5 месеца

В България всички са телци, овни и
козирози, само овчара ви се сменя.