Снимка: Pexels

Овен

Мислят, че всичко, което кажете е настроено срещу тях и постоянно си представят, че някой ги обвинява. Ако им кажете, например, че не обичате зимата, те можа да се разсърдят, че не оценяте качествата на този сезон и не сте съгласни с мнението им. Винаги обръщат всяка тема в нещо за тях самите. 
 
Риби
Чувствителните риби често плачат от малки неща. Не пропускат шанса да се почувстват зле заради нещо дребно и да се оплачат. Например - ако сте в ресторант с приятел от тази зодия и кажете, че пицата не ви харесва, приятелят веднага ще сметне, че намеквате и че някое ястие, което той е приготвял, не ви е харесало и ще се натъжи. 
 
Близнаци
Близнаците могат на моменти да са като сноби. Лесно е да ги засегнете с нещо малко и да възприемат това, което казвате по различен начин. Ако не ви хареса дадена песен или дреха, която близнаците харесват, те ще мислят, че обиждате вкуса им и че не ги смятате за ценни хора. 
 
Везни 
Везните понякога си мислят, че светът се върти около тях. Ако не сте слушали любимата им група или подкрепяте кауза, която те мразят, ще отделят много време да ви обяснят защо не сте прави и също, като овните и близнаците, ще се засегнат. Ще ви накарат да се чувствате зле, заради това, че не сте съгласни с тях. Трябва винаги да са прави.

Другите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase