Снимка: Pexels

Овен 

Любовните трепети ще ви завладеят едва около средата на седмицата. Преди това вниманието ви ще се разпределя в съвсем различни посоки. Спонтанни сте и ще ви е приятно да изразходвате енергията си в нещо, изискващо усилия. Повече от ясно е, че спортът е най-подходящ в такъв момент.След като се почувствате победители настроението ви ще стане далеч по-романтично. По-интересното в случая е, че не вие ще търсите близост, а вас ще ви търсят, ще ви определят срещи и ще ви се обясняват в любов. Не е задължително да отговаряте с взаимност, но пък и не е добра идея да реагирате с апатично безразличие. Първо разберете за какво става въпрос и тогава мислете за подходящи тактики.
 
Телец
 
Преливате от енергия, но успоредно с това сте и раздразнителни. Отношенията както с близките у дома, така и с гаджето на моменти може да се нажежават „до червено“. Внушавате си несъществуващи прегрешения от страна на приятел/ката си и си умирате от кеф да задавате провокиращи въпроси.Опитайте се да овладеете проявите на ревност и намалете срещите. Всеки опит да изяснявате отношенията си или да тренирате детективските си умения може да завърши с „гръм и трясък“, а едва ли ви се иска точно това. 
 
Близнаци
 
Ако все още не сте попаднали на личността на мечтите си, то и през тази седмица шансовете не са големи. Разсеяни сте, леко инертни и даже не си правите труда да забележите, че някой ви наблюдава. Основната ви цел е да се хвърляте от едно развлечение в друго при това без да поемате сериозни ангажименти.За имащите приятел/ка положението е подобно и, ако искате все пак да съхраните връзката, ще е най-добре да разредите срещите и да използвате свободното време за любимите си занимания. Така ще предотвратите възможността да ви заподозрат в изневяра и ще си спестите разни неприятни разговори.

Рак
 
Най-важната ви задача за тази седмица е да използвате времето си пълноценно. Огледайте се, спомнете си какво не сте направили, а сте обещали, какво непрекъснато отлагате. Ако се окаже, че сте били невероятно старателни и такива изостанали задачи няма, то отдайте се на любимите занимания, намерете начин за усвояване на нови знания и умения. Постарайте се да обсъждате с половинката си предимно практически въпроси и много по-малко да се занимавате с чувствата си. Търсете общите теми, за да не се стига до безплодни спорове.За необвързаните Раци е по-добре да не се хвърлят през глава в първата „изпречила се на пътя им“ любовна авантюра. Намалете темпото през тази седмица, за да избегнете поредица тежки въздишки и разочарования след време.
 
Лъв
 
Слънцето с тиха стъпка ще напусне вашия знак. Докато е там, обаче, тонусът ви ще е достатъчно стабилен, за да се справите с трудните неща, например да поставите в ред любовните си отношения. Трябва ви съвсем мъничко решителност, за да поведете разговор за своите чувства и тези на половинката. Ще осъзнаете, че повечето ви съмнения са плод на фантазия и че отношенията ви съвсем не са изчерпали възможностите си.В края на седмицата късметът ще е на страната на „самотните“ Лъвове. Настроението им ще е по-романтично от обикновено, а излъчването – по-силно. Те няма да говорят за чувствата си, а ще са обект на любовни обяснения.

Останалите зодии и какво ги очаква тази седмица в любовта - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase