Pixabay

Има хора, които нямат проблем с това да бъдат необвързани с месеци, години и дори десетилетия. Те свикват с тази независимост и в даден момент дори си стават самодостатъчни… На другия полюс са хората, за които да бъдат сами, без партньор, е направо ужасяващо преживяване и те са обсебени от мисълта да са част от сериозна връзка във всеки един момент от живота си. 

Човек трябва да се пази и от двете крайности, разбира се.
 
Все пак, хубаво е да умеете да прекарвате времето си самостоятелно, без това да ви депресира.
В периода, когато сте необвързани, можете да се посветите на своите хобита, да си намерите нови приятели, да развиете нови интереси и др.
 
Ето и 6 знака, че за вас ще е полезно да останете за известно време без постоянен партньор:
 
1. Чувствате натиск да си имате гадже
 
Ако обществото или вашето семейство ви оказват натиск да си намерите постоянен партньор – просто не се поддавайте. Не може да започвате връзка, само за да угодите на близките и приятелите си. Ако в момента не ви е до гаджета по някаква причина, значи имате нужда да останете сами, за да разберете какво точно искате от живота.
 
2. Страх ви е да започвате сериозна връзка
 
Страхът от сериозни взаимоотношения не винаги е лесно забележим. Ако обаче усещате, че нямате желание да се ангажирате със сериозна връзка, не трябва и да го правите, тъй като тя ще ви донесе недоволство и разочарование. Вероятно, когато се появи правилният човек в живота ви, вие ще намерите начин да се отърсите от страховете си.
 
3. Страх ви е да бъдете сами
 
Още знаци четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.