Снимка: Pexels

Овен 

Интересни промени ще преживеете през тази седмица, които ще са свързани с романтичните ви отношения. Ще чуете изненадващо любовно обяснение и може би не само едно. Изразявайте чувствата си смело, независимо дали сте готови за взаимност или не. Не позволявайте на никой да се намесва в решенията ви. Ако сте във връзка бъдете дискретни и не давайте поводи за ревност.
 
 
Телец
 
Периодът ще е малко сложен що се отнася до личните и романтични отношения. Настроението ви е нестабилно и неприятностите, до колкото ги има, ще са в резултат на ваши необмислени изказвания или на разсеяност, поради която ще пренебрегнете съвсем нормално желание на любимия човек. Не сте толкова комуникативни, колкото обикновено и, дори някой да се опитва да се сближи с вас няма да ви направи впечатление. Може би самите вие ще се чувствате по-спокойни, ако общувате предимно с обичайните си приятели. Те със сигурност няма да ви изненадат. 
 
Близнаци
 
Ако не сте във връзка не търсете любовта в образа на непознат/а. Обърнете погледа си към хората от своя кръг, към тези с които общувате сравнително често. Ще установите, че някой отдавна ви наблюдава и се стреми да спечели вниманието ви. В случай, че имате приятел/ка е желателно да сте сдържани. Не завързвайте нови познанства в социалните мрежи. Ще се изкушите да разкажете "подвизите" си и ще си създадете куп неприятности.

Какво чака останалите зодии четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase