Снимка: Pexels

Овен 

Овенът е страхотен и истински приятел, но ако трябва да прави избор между приятелите и семейството, ще постави на първо място роднините. Този знак иска да знае, че каквото и да се случва в живота му, винаги ще може да разчита на семейството, затова отвръща със същото. Вярва, че приятелствата идват и си отиват, но кръвните роднини остават за цял живот. Овните са много страстни, затова правят всичко възможно да защитят близките си, и се ядосват, когато някой обижда семейството им.
 
Телец
 
Телецът също е верен приятел и вярва, че животът става по-хубав, благодарение на тях. С тях преживява много забавни и весели моменти, но знае, че когато трябва да се обърне за помощ към някого, това ще бъде семейството. Не, че не може да разчита и на някои приятели, но не безрезервно - както би разчитал на семейството. Той обича продължителните и сериозни отношения, и ако наистина се намери някой приятел, който телецът много обича, по-скоро ще се опита да го приобщи към семейството си и ще го кани на семейните сбирки.

Останалите зодии, за които семейството е над всичко - четете в Teenproblem.net
 

Коментари Напиши коментар

8

анонимен

преди 7 месеца

Овен, телец и козирог са най-верните съпрузи и приятели. Рак е най-кривата и неблагодарна зодия.

7

Анонимен

преди 7 месеца

мислят ли за теб,грешка

6

Анонимен

преди 7 месеца

Те мислят ли за тях,понякога е добре да се отдалечиш от всеки за да останеш сам и да преосмислиш нещата тогава ще се сетят и за теб