Снимка: Pexels

Водолей 

Много често прекарват време сред природата, и обичат да са сами. Разхождат се дълго на непознати места и ги изследват. Това им помага да си съберат мислите и да си направят планове. Участват в движения за защита на природата и животните.
 
Рак
 
Обичат да се разхождат в паркове, градинки. Използват природните забележителности като вдъхновение за творчески проекти и дори ги включват в произведенията си на изкуството - за картини, филми, снимки, клипове. Ако умеят да свирят на музикален инструмент, са най-радостни, когато го правят навън. Обичат в дома да има цветя, които им напомнят за природата.
 
Козирог
 
Толкова обичат природата, че когато са във ваканция, задължително отиват на палатки. Дори, когато времето позволява, биха спали и навън, а не в кемпера или в палатката. Най-заредени се чувстват под звездите. Ако се изгубят в гората, ще оцелеят, знаят как да си намират храна и да си палят огън.
 
Скорпион
 
Когато скорпионът преживява нещо тежко, той използва природата за лекарство. Тя наистина им дава нови сили, мотивация да продължат напред. Обожават да ходят на плаж, на планина, в паркове с цветя, дори в селски полета - това им действа терапевтично. Скорпионът е водна зодия, най-голяма слабост са му езерата, водопадите, потоците, и морето.

Останалите зодии, които са най-големи любители на природата - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase