Снимка: Pexels

Лошото настроение, тъгата и отчаянието завземат всеки от нас в определени периоди. Вижте кое приемат най-тежко зодиакалните знаци и кога започват да се чувстват депресирани. 

Овен
 
Много са социални и искат постоянно да са сред хора. Ако останат повече време сами или приятелите им започнат да ги игнорират, ще се почувстват зле. Ще си мислят, че другите не ги одобряват и че винаги ще са самотни.
 
Телец
 
Ако усетят застой в работата си или в учебната си дейност, има риск да се депресират. Стоенето на едно място убива мотивацията им. Така им става скучно и губят желание да вършат любимите си неща. Ще са много апатични.
 
Близнаци
 
Дори нещо да сломи близнаците, те не го показват. Ще изглеждат наред, но когато останат сами вечер, ще са много тъжни. Понякога настроението им се срива и те дори не знаят защо, може и от малки неща. И имат нужда да се приберат, което е нетипично за тях - те обожават да са навън с компанията.
 
Рак
 
Раците също може да се разстроят от много дребни неща. Ще разберете, че са депресирани, ако са престанали да обръщат внимание на външния си вид - почти да не се гримират, да не си правят прически, да ходят с прекалено спортни и обикновени дрехи.
 
Останалите зодии и какво може да ги вкара в депресия - четете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase