Снимка: pixabay

Сватбените фотографи имат опит с брачните двойки още преди тяхната сватба. Те имат набито око, с което лесно могат да преценят жестовете, отношението, химията между партньорите.

Това им помага да предположат с доста голяма точност дали бракът ще издържи или ще се разпадне скоро след сватбата.

Няколко сватбени фотографи споделят пред HuffingtonPost опита си зад камерата и знаците, които им помагат да преценят дали двойката ще има щастлив брак или ги чака развод.

1. Единият от партньорите е напълно незаинтересован от снимките.

„Не всеки човек обича да бъде сниман и не всеки има интерес към фотографията. Това е нормално. Но понякога човек трябва да преглътне някои свои непоносимости в името на сватбения ден и на партньора си.

Понякога се срещам с клиенти, чиито годеници се интересуват от всичко за сватбата си освен снимките. За щастие повечето от тях се съгласяват да участват в снимките заради половинките си и заради хубавите сватбени спомени.

В началото на кариерата ми веднъж ми се случи съпругът да ме наеме по телефона да заснема сватбата му. В деня на сватбата установих, че той не е предупредил съпругата си, която започна да крещи: „Разкарай това отвратително нещо от лицето ми веднага!“

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase