Снимка: Pexels

Без значение дали има някакъв повод, или е просто обикновен ден, в който няма нищо специално, има три зодии, които държат винаги да са стилни и модерно облечени. Ето и кои са те. 

Телец
 
По принцип не държат само на материалните неща, но модата им е голяма слабост. Телците са пестеливи, но ако решат да изхарчат голяма сума пари, то тя ще е за най-новите модели дрехи на топ марки. Почти не минава седмица, в която да не си купят нещо ново, дори да е дребно. Тур по магазините за тях е като терапия, така релаксират и забравят за проблемите си. Ако са по-заможни, телците винаги се появяват с най-впечатляващите тоалети.
 
Лъв
 
Като цар на животните, лъвът винаги държи да бъде най-добре облеченият на мястото, на което отива. Екстравагантните им и бляскави тоалети привличат вниманието веднага, а дори будят и завист. Но лъвовете се радват, когато предизвикат такава завист. Има хора, които предпочитат да останат в сянка и да не изпъкват, но при лъва е точно обратното. Тази зодия би отишла обсипана с диаманти, дори на преглед при зъболекаря.
 
Останалите зодии, които обожават модата - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase