Снимка: Pixabay
Знаете ли как да стигнете до сърцето на човека, който обичате? Този път винаги е различен, според това, което неговият хороскоп казва за него.
 
Разбира се, щом знаете неговия зодиакален знак, може да мислите, че е лесно да се вмъкнете в сърцето му, но това не е така просто.
 
Трябва да се потрудите! Точно както той трябва да положи усилия, за да стигне до сърцето ви. Има някои зодиакални знаци, които са много по-отворени към нова любов и наистина може да е доста лесно.
 
Но има и зодиакални знаци, които ще ви накарат да скачате през огнени обръчи, за да стигнете до сърцата им, защото те искат да се уверят, че ще останете там задълго. Вижте как да спечелите неговото сърце според зодията:
 
Овен
 
Пътят към сърцето на Овена изглежда лесен, но може да се окаже по-трудно отколкото си мислите. Той търси партньор, с който може да усети романтика и нежност - флирт и закачки ще открие навсякъде.
 
За Овена, страстта и романтиката са най-важни в една връзка, така че ако не сте готови за нещо голямо и смело, тогава вероятно не сте готови за Овен.
 
Най-лесният начин да спечелите сърцето му е да бъде готови да направите много смели неща. Той не се привлича от страхливи дами, които опитват да играят игри.
 
Овенът може да се стори твърде интензивен на някои, но за онези, които обичат да рискуват, любовта с него ще бъде едно безкрайно приключение.
 
Телец
 
Домът е където е сърцето на Телеца. Той го превръща в своя крепост, където се случват всички чудеса. Може да очаквате копринени чаршафи, свещи и приятна атмосфера, защото той обича да се отпуска когато се прибере у дома.
 
Телецът ще ви покани в своята крепост, но там трябва да играете по неговите правила. Докосвайте често този мъж, той може да срещне трудност в разтапянето на леда.
 
Останалите зодии и как да стигнем до техните сърца - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase