Общ преглед

Американка смъкна 200 килограма от теглото си и се ожени за любовта на живота си.

На 34 г. Ники Уебстър се смятала за истински наркоман – зависима от храната още от детството, но когато кантарът ударил 275 кг, ситуацията станала критична.

Трудно ставала от леглото сама, за да си вземе душ, дори да ходи.

"Тялото ми стана бреме за мен. Непрекъснато ме болеше. Уморявах се много бързо... тежестта ми ме убиваше".

Повратната точка в живота й идва, след като Ники е поканена в тв шоуто "Моето 300-килограмово тяло".

Решава да участва, за да отслабне и да извърши операция за свиване на стомаха. Напуска родния си Арканзас и отива в Тексас за консултация с д-р Назар, рядък специалист, който третира най-тежките случаи на затлъстяване.

Той я съветва да свали 20 кг, за да предприеме интервенцията. Три месеца по-късно, след тежка диета – Ники е готова за стомашния байпас. Година по-късно губи още 90 килограма!

Но тя не свършва дотук, упорити тренировки, диети и... общо 160 килограма в небитието.

Днес Ники тежи 90 килограма, внимава какво яде, защото до нея стои мъжът на мечтите й – Маркъс.

Коментари Напиши коментар

16

хахаха

преди 9 месеца

точно като в Бг , по цял ден обясняват на хората че няма пари за ядене и те по цял ден мислят само за ядене .

15

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно, тези всичките 200-300 килограмови американци от какво живеят, като явно не могат да работят? От купони за храна ли - не вярвам...
Те за това американците водят постоянно войни, за да могат да си изхранват населението, жадно за човешка кръв...иначе 300 кила няма как да станеш, ако не пийваш и човешка кръв. Там е пълно с млади жени, с бебешки колички, които се придвижват с моторизирани скутери, щото не могат да ходят, толкова са дебели. Бръмчат из супермаркета и пълнят по 2 колички хра

14

СТАНЧО

преди 9 месеца

До Анонимен
ДА ТИ СЕ СЛУЧИ И НА ТЕБ ЧЕ ДА ВИДИШ КОЛКО ИМ Е ЛЕСНО НА ТАКИВА ХОРА. КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА ЧЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С ТАКИВА ТЕЖКИ ПРОБЛЕМИ. НЕЩАСТНИК!