Снимка: visualhunt.com

Забравете шампанското и стридите - кърито е за предпочитане, ако искате да се настроите за горещи страсти на предстоящия празник Свети Валентин, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на ХелоуФреш.

Допитването показва, че за жителите на Острова традиционните блюда са първенци, когато става въпрос за храна, настройваща за интимност. 

Резултатите от анкетата показват, че 35% от британците обожават сочната пържола преди секс, докато 22% залагат на традиционното печено. За 17% няма нищо по-разгорещяващо от домашно приготвеното къри. 

Само един на 20 души смята, че популярното романтично блюдо от стриди, придружени от шампанско, е подходящо за палав старт на празника Свети Валентин. 15% от анкетираните дори предпочитат риба пред стридите. 

Допитването показва също, че повечето дами все още вярват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Мъжете от друга страна не оценяват достатъчно високо кулинарните си умения - само една трета от тях смятат, че със собственоръчно приготвено ястие могат да си проправят пътя към спалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase