Снимка: Facebook

Днес бе особено голям ден за националния ефир, почти празник, тъй като в него се появиха Деси Банова и Росен Плевнелиев.

За много хора това бе изключително дългоочакван дебют, който бе анонсиран със специално видео, в което двойката небрежно се разхожда по снега, усмихва се широко и само загатва за тази пламенна любов и купищата ласкателства, които последваха в действителното интервю.

Още по темата

За участието няма да говорим, но определено анонсът предизвика изключителен фурор в социалните мрежи.

Защо? Защото според голяма част от аудиторията, двойката изглежда като че прекалила с твърде идиличната история за любовта, която е по-подходяща като страничен ефект от някои тежки зависимости.

Към този нюанс се обърнаха и поетът Августин Господинов и небезизвестният му "другар" Стефан Икога. Те влизат в ролята на бившия ни президент и русата синоптичка, за да демонстрират своя прочит на анонса.

Във видеото се вижда леко забелилият очи Икога, привлекателно отворил уста, в ролята на "Ел президенте".

Августин Господинов, разбира се, влиза в ролята на Деси Банова и сам се определя за ролята като "сладострастна синьоптичка".

Разбира се, кое видео върви без екип? В случая това са "човек в кадър, пикаещ на сграда" и "човек, който подава репликите на лист А4". Накъде без тях.

Забавното видео определено предизвика по-голям фурор дори и от това на истинската двойка.

Особено интересен е завършекът му, в който "Ел президенте" "мята" една ръка за чао, а Августин сладострастно отделя: "До скорооо".

Искате да се позабавлявате и вие? Вижте видеото: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase