Снимка: Instagram

Че зодиакалните знаци оказват влияние върху характера, това е ясно. Добре е да споменем обаче, че чертите на всяка зодия имат както добра, така и лоша страна.
 
Постоянството, добротата, емоционалността и други характерни черти за зодиака често спасяват хората от неприятни ситуации, но не са малко случаите и в които ги поставят в такива.
 
Как се отразяват чертите на всяка зодия във връзките им и какво точно отблъсква партньорите и причинява край на връзките?
 
Вижте сами:
 
Овен

Вие сте непредвидими, нетърпеливи, френетични, енергични и взискателни. Тези черти могат да повлияят и зле на отношенията ви с другите хора, особено ако те са с по-спокоен темперамент. Хората от този огнен знак често реагират незряло или твърде прибързано на различните ситуации, а освен това не са особено толерантни като нрав.
 
Телец

Телците са невероятно упорити и твърдоглави. Винаги държат на своята собствена позиция или пък са в опозиция, което понякога не е лесно за понасяне. Освен това те не обичат промените и почти никога не се извиняват за поведението си, именно защото не са склонни да си признават грешките.
 
Близнаци

В хората от тази зодия наистина живеят две личности. Близнаците са непостоянни, безотговорни и никога не са наясно с това, което искат от живота и от връзката си. Те са склонни към големи промени в настроението и често обичат да спретват неочаквани изненади на половинката си, които невинаги са особено приятни.

Останалите зодии и с кои черти провалят връзките си - четете в TeenProblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 месеца

Не вярвайте във фалшивите зодии, те са измамни и измислени.. Не Ви водят към добро..

4

Анонимен

преди 5 месеца

Просто е !Не е зодия,звезди и пясъци пустинни. Всичко е в желанието,чувствата.Ако един човек има чувства към вас,желание намира пътя,начина към вас да се оправят взаимоотношенията. Единия,прекалил,другия обидил.Намира се начина от единия и се оправят.Това,човешките взаимоотношения са най-трудни.Така, че не ми говорете за звезди.А за нормално разбиране,между хората, любов,чувства,обич,желание,копнеж.

3

Анонимен

преди 5 месеца

За Телците не е вярно.Може би някои наистина невъзпитани представители на зодията никога не се извиняват за грешките си,нито имат мозъчните способности да ги осъзнаят но в повечето случаи лесно приемаме чуждата гледна точка стига отсрещната страна да се постарае поне малко да ни убеди с разумно и цивилизовано звучащи аргументи а не с безумни истерии или просто инфантилното "аз искам нещо,ама ама не съвсем".Добрината и благата дума вършат чудеса .Разбира се има и телци ***.Те са тежък случай.