Снимка: outnow.ch

Британската експертка по романтични връзки Трейси Кокс разкрива пет причини, защо може обектът на вашите желания да ви отхвърли изненадващо.

Възможно е този човек в началото да покаже някакъв интерес към вас, но много скоро да се отдръпне и вашите чувства да останат излъгани.

Не приемайте всяко подобно отхвърляне твърде лично. Има фактори, които са извън вашия контрол и заради, които този човек да е решил, че не сте за него.
Ето и пет от тях:

1. Вие подсъзнателно му/ѝ напомняте на някого, който той/тя не харесва

Възможно е вие да изглеждате, да се държите или да имате жестове като тези на друг човек, който обектът на желанията ви не харесва особено. Ние подсъзнателно имаме симпатии към определени хора и усещаме неприязън към други. Именно това може да е причината човекът, който ви привлича да не може да ви отвърне със същото.

2. Обонянието е виновно

Нашата обонятелната система мигновено реагира на феромоните на всеки човек, който ни харесва. Всеки човек си има специфичен, уникален аромат, който излъчва. Ако тази ваша естествена миризма не се харесва и не привлича отсрещната страна, почти е сигурно, че този човек няма да има желание да продължи отношенията си с вас. Дори вие да изглеждате перфектно и да сте забавен и чаровен, флиртът помежду ви едва ли ще прерасне в нещо повече.

Вижте останалите причини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase