Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният финал на риалити формата "Ергенът" настъпи и вече е ясно как завърши тазгодишният сезон на романтичната приказка, въпреки че зрителите вече знаеха каква е развръзката. Нито една от дамите не успя да спечели любовта на Алек Младенов, а той дори не се появи пред последните останали претендентки за неговото сърце - Магдалена и Надежда.

В имението на любовта пристигнаха майката и сестрата на Алек, които се запознаха с двете участнички, стигнали до финала в надпреварата за сърцето на Младенов. Двете дами имаха възможност да си поговорят с тях, а майката на Алек сподели впечатленията и мнението си. Категорично тя заяви, че не си представя Алек с нито една от жените.

Пред Алек тя разкри добрите си впечатления, но отбеляза, че и двете са по-възрастни от него и с повече житейски опит. Обясни също, че има известни притеснения от тези факти. Тя не го и скри, но въпреки това знаеше, че крайното решение е само и единствено на самия Алек.

Майката призна, че не е разочарована, но е смутена след срещите и с двете дами. Мнението на сестра му бе положително както за Маги, така и за Надежда. Тя сподели пред Алек, че харесва и двете дами. В епизода станахме свидетели на последните романтични срещи на Алек с двете финалистки, като и двете завършиха по един и същи начин – с романтична обстановка в къщата на ергена. И за двете дами той беше подготвил видео с най-специалните моменти, които са прекарали заедно.

В края на епизода Алек призна, че приключението от предаването е променило живота му и осъзнава, че от избора му зависи не само неговото бъдеще, но и бъдещето на двете финалистки. Той разкри, че е много объркан, а емоциите са най-различни.

Финалът бе неочакван и за двете дами, които застанаха една срещу друга, чакайки Алек. Тогава изненадващо се появи Наум с молба да го последват, за да разберат какво всъщност се случва.

Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на Магдалена, и на Надежда за всичко. Призна възхищението си и от двете и им каза, че не може да вземе категорично решение. В края на видеото той ги помоли за извинение.

"Трябваше вероятно да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите" - това бяха последните думи на Алек. Видимо шокирани и разочаровани, Магдалена и Надежда не можаха да повярват какво се случва и дори на финала се прегърнаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase