Снимка Фейсбук

"Раздялата ми със Стефанос (б.р. гръцкият тенисист Стефанос Циципас) ми напомня много на историята между Мария Шарапова и Григор Димитров. Срещаш точният човек, може би, но в неправилния момент. И нашето е нещо такова."

Така испанската тенисистка Паула Бадоса коментира пред tennis.com раздялата си с Циципас. Двамата приключиха бурна връзка, която обявиха официално през май 2023 година.

"Последните няколко дни бяха доста трудни в емоционален план – добави още чаровната тенисистка. – Силна съм и се старая да се справям масксимално добре със ситуацията. Гордея се с начина, по който преминавам през това. Когато и при двама ни нещата вървяха по отделно, и заедно всичко бе перфектно.

Но в други момента имахме своите проблеми. Продължаваме да имаме отлични отношения. Той (б.р. Циципас) е прекрасно момче. Желая му всичко най-хубаво и вярвам, че това е взаимно.

Имам подкрепата на много хора – семейството ми, близките приятели. Чувствам подкрепа дори от неговото семейство и екипа му. Всички те има наистина страхотно отношение и към двама ни. В крайна сметка, нищо лошо не се е случило. Такъв е животът. Ще продължим да се засичаме по турнири. Никога не знаеш какво може да се случи в бъдеще“, завършва изповедта си Паула Бедоса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase