Снимка: iStock

Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, направи шокиращо шоу в още един рискован тоалет през изминалия уикенд. За да отпразнува своя 29-и рожден ден в Лас Вегас в събота, красивата австралийка се появи без блуза, като гърдите ѝ едва бяха покрити от супер изрязано горнище на бански. Брюнетката се разходи в този вид в казиното на хотела в компанията на 46-годишния рапър.

Оскъдното горнище изглеждаше почти идентично с това, което тя беше видяна да носи в една от последните публикации на Кание за Бианка, в която той обяви, че жена му ще носи още по-малко дрехи през тази година.

В този случай Бианка носеше и небрежна кремава пола, но пък не носеше обувки, а вървеше боса през претъпкания коридор на хотела, както и в един от бутиците му, хваната за ръка с носителя на Грами.

Ченсори беше загладила късата си черна коса назад и носеше лек, пастелен грим. Самият Кание беше облечен с черен топ с дълги ръкави в комбинация с тъмни дънки и кецове.

Според много хора чрез скандалната визия на жена си всъщност Кание се опитва да привлече внимание към собствения си предстоящ албум.

Снимките на Бианка можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase