Снимка: Getty Images

Софи Търнър потвърди романса си с аристократа и наследник на медийна империя Перегрин Пиърсън – считан още за “най-желания ерген“ на Великобритания. Двамата бяха заловени от папараците да се целуват на улицата за втори път. В момента британската актриса е в развод с американския музикант Джо Джонас, от когото има две дъщери.

Изглежда обаче 27-годишната Софи е готова за нова връзка и то именно с Пиърсън, чието семейство има състояние от нетна стойност около 224 милиона британски паунда.

Актрисата от „Игра на тронове“ и Перигрин, известен още като Пери сред приятелите си, бяха забелязани за първи път да се целуват през октомври в Париж по време на Световното първенство по ръгби. Явно двамата са решили да дадат шанс на тази връзка и не само това, но изглеждат наистина доста влюбени един в друг.

29-годишният Перегрин също наскоро премина през раздяла, след като скъса с кръщелницата на крал Чарлз Мария-Олимпия, принцеса на Гърция и Дания.

Първата публична целувка на Търнър и Пиърсън дойде един месец след като 34-годишният Джо, с когото Софи споделя дъщерите Уила и Делфин, подаде молба за развод.

Цялата статия и снимки на влюбените можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase