Снимка: Getty Images

Брад Пит изглежда отвърна на удара снощи, след като в медиите се появи публикация на неговия осиновен син Пакс, в която той нарича холивудския актьор „задник от световна класа“ и „ужасен човек“.

19-годишният Пакс Джоли-Пит нарича баща си „ужасен и презрян човек“, който кара четирите си най-малки деца да „треперят от страх“. Всичко това осиновеният от Виетнам Пакс пише в личния си акаунт в Instagram за Деня на бащата през 2020 г. По това време той е бил на 16 години. В поста се твърди, че животът с холивудската звезда е „бил постоянен ад“, разкри още вестник DailyMail в понеделник.

Сега, след като съдържанието на публикацията отпреди три години стана публично достояние, източници, близки до Пит, твърдят, че 59-годишният актьор смята за „депресиращо да види това да излиза в медиите“. Вътрешният човек казва пред вестник The Sun: „За него е разочароващо да се вижда обрисуван като някакъв „лош човек“, когато това е далеч от истината“. Източникът добавя, че Пит изпитва „голямо уважение“ към всяко едно от децата си и казва, „че той е избрал да запази достойно мълчание“ относно ситуацията.

Анджелина Джоли осинови Пакс от сиропиталище в град Хо Ши Мин, Виетнам, през 2007 г. Той беше на три години и беше изхвърлен като новородено от пристрастената си към хероин биологична майка. Пит, тогавашният съпруг на Джоли, официално го осинови на следващата година. Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 г., само две години след като се ожениха на частна церемония във Франция, децата останаха с майка си на фона на съобщения за кавга на борда на частен самолет между нея, най-големия им син, Мадокс, и Брад.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase