Снимка: Getty Images

Меган Маркъл изглеждаше като истинска принцеса. на събитието на Изображения за Variety ’s Power of Women в Лос Анджелис в четвъртък вечер. Бившата актриса изглеждаше наистина царствено, облечена, както винаги, в неутрален цвят. Съпругата на принц Хари беше заложила на дълга, кремава асиметрична рокля с отворени рамене, на бранда Proenza Schouler, която струва 1400 долара.

Роклята се отличаваше с цепки отпред и отстрани, а Маркъл я беше съчетала с черни обувки, черен клъч и семпли златни бижута. Меган носеше минимален грим, а тъмнокафявата ѝ коса беше загладена на кок, разделен на път по средата.

Докато говори пред репортерите на списание Variety на червения килим, 42-годишната Маркъл реагира на скорошното възраждане на интереса към сериала, в който тя нашумя – „Костюмари“, и който спря да се снима през 2019 г.

„Беше страхотно да работим в такъв страхотен актьорски състав и екип. Наистина си прекарахме забавно“, каза херцогинята на Съсекс. „Участвах в сериала в продължение на седем сезона, така че е доста“, продължи тя.
 

Цялата статия за Меган Маркъл, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase