Снимка: Getty

Помните ли онзи епизод от „Приятели“, в който Чандлър Бинг се опитва всячески да прекрати връзката си с Джанис, но така и не събира смелост? Тогава му хрумва „брилянтната“ идея да измисли, че го изпращат на дълга командировка в Йемен, която ще продължи няколко месеца. Надеждата му е да накара Джанис да не го чака, а той някак си да остане в Ню Йорк незабелязано и да продължи живота си.

Всичко в този план звучи откачено, но хората са казали, че отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Единственото, което Чандлър не премисля обаче е фактът, че Джанис иска да го изпрати на летището и да остане там до самото излитане на самолета. Така той е принуден да си купи билет и да тръгне по ръкава, качвайки се за Йемен.

Епизодът е забавен, но сега ще го гледаме по много по-различен начин, след като стана ясно, че Матю Пери е починал във ваната си в събота вечерта. Този път Чандлър няма да слезе от самолета, няма да се разхожда незабелязано в Ню Йорк, няма да търси начини да избяга от Джанис. Той просто е излетял някъде високо, откъдето ще наблюдава своите приятели, в които остави дълбока следа.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase