Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям надделяха над Меган и Хари по отношение на личния си стил, тъй като принцът и принцесата на Уелс бяха короновани за най-добре облечената двойка в света. Престолонаследникът на британската корона и съпругата му бяха обявени за най-стилната знаменита двойка в света, изпреварвайки семейство Бекъм, както и брата на Уилям – принц Хари, и неговата съпруга Меган Маркъл.

Класацията е направена от британската модна линия Karen Millen, която присъди на Кейт и Уилям „десет от десет“ точки.

Резултатът се основава на анализ на повече от пет милиона публикации в социалните медии и онлайн търсения. Модният бранд е установил, че 41-годишните кралски особи са получили най-високото обществено одобрение за външния си вид.

Феновете се стекоха, за да разберат повече за класическите рокли, палта и костюми с блейзър и панталон на принцесата, докато престолонаследникът беше похвален за своите „спокойни, но стилни“ костюми и сака.

Установено е, че онлайн интересът към техния моден избор е с удивителните 94 процента по-висок в сравнение с интереса към стила на която и да е друга звездна двойка по света.

Вижте цялата класация и снимки на звездните двойки в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase