Снимка: Getty

Джейсън Стейтъм е известен с това, че не се плаши от сложни каскади и често дори предпочита да ги прави сам, а не да разчита на каскадьори. Това създава много по-впечатляващ ефект на екран, както и печели точки за актьора, който продължава да се слави като един от най-смелите мъже в Холивуд заедно с Том Круз, който също не се притеснява да пилотира хеликоптер или да скача от огромна височина.

Но да се върнем на Стейтъм. Преди години той се присъединява към група холивудски мачовци за снимките на поредицата „Непобедимите“. Част от сцените са заснети в България, където Джейсън е преживял както един от най-приятните си моменти, така и един от най-страшните. Оказва се, че актьорът е имал близка среща със смъртта по време на снимачния процес във Варна, която ще остане завинаги запечатана в ума му.

Ситуацията се случва по време на почивката между сцените, когато Стейтъм решил да изпробва един от камионите, с които трябва да снима след няколко часа. От екипа разказват, че автомобилът е бил подготвен за снимките, като в него, освен Стейтъм, е трябвало да се качи и група оператори, режисьор и координатор по каскадите. По време на почивката обаче актьорът решава да се поразходи малко, което е можело да му коства живота.

Цялата статия за Джейсън Стейтъм можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase