Снимка: Getty Images

Феновете са убедени, че Кание Уест контролира новата си „съпруга“ Бианка Ченсори и ѝ диктува какво да носи – точно както направи с бившата си жена Ким Кардашян. Последователите на рапъра вече оплакват австралийката със заключението: „Горкото момиче... изглежда нещастно!“

Някои потребители на социалните медии имат реални притеснения относно новата връзка на 46-годишния Кание и 28-годишната Бианка, за която той се ожени на необвързваща по закон церемония през януари.
 
Факт е, че Бианка, която работи за модния бранд на Уест – Yeezy, изглежда тъжна на доста от новите си снимки, а стилът ѝ видимо се е променил драстично в сравнение с близкото минало.
 
Едни от последните снимки на Ченсори предизвикаха безпокойство относно връзката ѝ с Кание, тъй като тя наистина претърпя странно стилистично преобразяване и хората са убедени, че зад това стои контролиращата личност на рапъра, превърнал се в дизайнер.
 
Новият стил на Бианка влезе в заглавията на медиите през последните седмици, а наскоро тя беше забелязана да ходи боса и почти гола из Флоренция, озадачавайки италианците с прозрачните си и твърде смущаващи тоалети.
 
Странните тоалети на Бианка Ченсори можете да видите ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase