Getty

Повече от година след разразилия се скандал с Крис Нот и сексуалните обвинения към него, актьорът продължава да твърди, че е невинен и никога не е посягал на жена.

В първото си интервю след публичните твърдения за сексуален тормоз, направени през декември 2021 година, 68-годишният актьор от „Сексът и градът“ е категоричен, че единствената грешка, която е направил, е това, че е изневерил на съпругата си. Нот отрича обвиненията, наричайки ги “напълно налудничави“ с “абсолютно никакви доказателства“.
 
„Излъгах съпругата си и това беше съкрушително за нея, рисувайки една не чак толкова красива картинка. Това обаче не е престъпление“, казва Нот пред USA Today.
 
Актьорът, познат на света като Тузаря от „Сексът и градът“, обясни, че застава твърдо зад думите си. Той също така признава, че действията му са били погрешни, но всеки един сексуален акт, който е имал, е бил по взаимно съгласие. Казва, че винаги е оправдавал извънбрачните си действия като всеки друг мъж – това е само лека крачка встрани, забавно е.
 
„Не нараняваш никого. Никой няма да научи за това и сексът е хубаво нещо. Но изведнъж много хора искат да правят секс с теб. Тогава си казваш, че няма да получиш подобна възможност втори път и трябва да се възползваш“, казва Нот.
 
Коментарите в социалните мрежи бяха на различни полюси, като някои се опитваха да оневинят актьора, казвайки че жените са чакали твърде дълго време, за да споделят своите истории. Други пък посочват, че Нот леко се обърква в изреченията си, като първоначално казва, че съжалява за изневерите, но в следващия момент сякаш насърчава хората да изневеряват, защото „подобна възможност няма да ти се отдаде втори път“.
 

Крис Нот е изрязан от финала на „И просто така“

 

 

Съпругата на Крис Нот отговори на обвиненията в сексуален тормоз

 

Колежки на Крис Нот със съвместно изявление по повод обвиненията

До този момент няма второ изявление от актьора, както и от неговите говорители. Кариерата на Нот обаче все така върви към залязване, след като той бе уволнен от няколко сериала и филма, а продуцентите и колегите му от „Сексът и градът“ застанаха на страната на обвинителите. Сара Джесика Паркър, която играе съпругата на Нот в сериала, заяви, че подобно поведение не трябва да бъде толерирано и се възхищава от силата на жените, които са споделили своите истории.

Още за признанията на Крис Нот и други новини за звезди, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase