БГНЕС/ Getty

Поп кралицата Мадона уплаши семейството и феновете си, след като е била намерена в безпомощно състояние в дома си. Звездата вече се възстановява у дома, но се налага отлагане на световното ѝ турне. Тежкото заболяване на певицата, заради което тя е била спешно хоспитализирана, накара близките ѝ да се убедят, че звездата има нужда от почивка.

Семейството било силно уплашено за здравето на певицата и се надява този сигнал да накара вечно преследващата младост звезда най-накрая да признае, че не е супержена.
 
„Тя се натоварва през цялото време, но трябва да разбере, че въпреки че е толкова добра, колкото хората, с които работи, много от тях са няколко пъти по-млади от нея и нямат история на физическо нараняване.
 
Разбира се, има и други по-възрастни артисти, които все още са на турнета, но те не танцуват и не дават всичко най-добро на сцената като нея“, казва вътрешен човек от близкото обкръжение на певицата.
 
Мадона работи по 12 часа на ден в подготовката за турнето си по случай годишнината. Но сега всички репетиции са спрени.
 
Мадона преустанови световното си турне, в интензивно отделение е
 
Мадона опасно близо с Малума
 
Агнешко: Мадона потвърди връзката си с младия боксьор
 
„Въпреки че подобна болест може да порази всеки на всяка възраст, това е още едно напомняне, че тя е толкова крехка, от плът и кръв, колкото сме всички ние“, добави източникът, цитиран от OK Magazine.

Още за състоянието на Мадона и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase