БГНЕС

След като приключи връзката си с Камила Мороне, звездата от "Титаник" не спира да бъде преследван от фотографи, които искат да намерят коя е новата любов на актьора.

Отдавна се знае, че Ди Каприо харесва все млади момичета, естествено и модели. Сред една от най-спряганите красавици за негов следващ избор беше Джиджи Хадид.
 
Двамата направиха няколко срещи, но като цяло нещата между тях не се получиха или поне това е официалната версия. Намеси се дори името на бившия на Хадид - Зейн Малик, който не бил съгласен с това майката на детето му да се среща с такъв разбивач на сърца.
 
Все пак артистът и моделът решиха да останат приятели след неуспешната им любовна история.
 
"Преди известно време те се срещнаха, но нищо не се случи. Те решиха да се преместят в приятелската зона", разказа източник, близък до звездата.
 
Според други източници, връзките не са в момента приоритет за Лео. "Хората просто трябва да се отърват от тази ситуация. Лео не е толкова за връзката", добави близък негов приятел.

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

Леонардо ди Каприо се обиди на слуховете, че е все с млади момичета

Леонардо ди Каприо на вечеря с 19-годишна моделка - това ли е новото гадже?

В същото време, Ди Каприо прекара поредна вечер с модела Нийлам Гил. Той беше забелязан с младата красавица заедно в Париж. Компания на вечерята им прави  Тоби Магуайър и децата му - Руби и Отис. Освен това в компанията е забелязана и 16-годишната племенница на Ди Каприо Нормандия.

Още за връзката на Леонадро ди Каприо ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase