БГНЕС

Две кралици на едно място – стил и изящество по две. Така бихме определили срещата на Летисия и Рания в Испания. Те се появиха в тоалети с флорални мотиви и показаха за пореден път, че са добри приятелки.

Йорданската кралица е на официална визита в Мадрид по покана на испанското кралско семейство, с което поддържа топли взаимоотношения през годините. Заедно с Рания е и нейният съпруг – крал Абдула II, както и техният най-малък син – принц Хашем.
 
По време на посещение в Националния институт за наследство в Кралския дворец в испанската столица, двете кралици се появиха с координирани тоалети и привлякоха вниманието на модните експерти с визиите си.
 
Визитата на краля и кралицата на Йордания не е случайна. На 19 юни крал Фелипе и неговата съпруга отбелязаха своето деветгодишно управление. Двамата са вдигнали наздравици с Рания и нейния съпруг. Освен това са връчили и медали за граждански заслуги.
 
Кралска мода – и двете сияят с флорални мотиви
 
Кралица Летисия е заложила на рокля на марката Diego Estrada. Тя се отличава с абстрактен флорален мотив и аксесоари с яркорозови обувки на висок ток на Carolina Herrera.
 

Любовта е още жива – кралица Рания показа трогателно видео

 

 

 

Кралица Летисия замени елегантните рокли с карго панталони

 

 

 

4 летни визии от кралица Рания

От своя страна кралица Рания избра бродирана рокля с цветя на Dior, която е от колекцията Resort 2024. Тя бе комбинирана с велурени токчета на Manolo Blahnik.
 
Йорданската кралица залага на френската марка не за първи път. Тя се довери на нейните дизайнери за сватбата на сина си принц Хюсеин, както и за тази на дъщеря си – принцеса Иман.
 
Докато роклята на Летисия е по-шарена и без ръкави, то тази на Рания е тъмна и прикрива по-голяма част от тялото. Но не отстъпва по елегантност на нейната испанска колежка.

Още за визиите на кралиците Летисия и Рания, както и други новини от света на модата ще откриете в Tiаloto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase