БГНЕС

Подкастът на Меган Маркъл – Archetypes, вече е аут от Spotify. По-малко от година след стартирането му платформата вече не желае да работи с Маркъл, и затова втори сезон с нови епизоди няма да има.

Аудио компанията има план за промени, който включва обновяване на продукцията. И тъй като работата на съпругата на принц Хари не харесва на екипа, няма да продължат да работят съвместно с нея. Това съобщава Daily Mail.
 
Информацията до момента сочи, че Меган и Хари са се съгласили да разтрогнат договора. Ето защо няма да получат обещаната им сума в началото. Причината е ниската производителност, която не грабнала интереса на аудиторията.
 
Първият епизод бе излъчен през август 2022 г.
 
Както вече писахме, амбициозният проект Archetypes стартира миналия август. Тогава стана ясно, че двете страни са сключили сделка за 20 милиона паунда.
 
Днес, когато бе съобщено, че Меган няма да направи втори сезон, от стрийминг гиганта и нейната аудио продуцентска компания – Archewell Audio, бе пуснато съвместно съобщение. Според него двете страни „взаимно са се съгласили да се разделят“ и се гордеят с това, което са постигнали заедно.
 

След коронацията – Сара Фъргюсън прави свой подкаст

Меган Маркъл с първа награда за подкаста си

Меган Маркъл говори за стереотипите към жените в своя подкаст

Подкастът се забави във времето, което изнерви зрителите
 
Мегасделката на Меган и принц Хари със Spotify бе сключена в края на 2020 г. Ала пускането на първия епизод от подкаста се проточи доста във времето. Според източници на аудио гиганта, двамата не са успели да покрият стандарта за продуктивност, необходим за получаване на пълното изплащане, съобщава Wall Street Journal.
 
Екипът на платформата все пак се е запознал с дискусиите по темата трябва ли да има втори сезон.

Още за подкаста и проектите на Меган и хари, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase