Getty

Модните тенденции са като виенско колело – бавно се въртят и тези, които са били на дъното, все някога излизат на върха. Десетилетията се менят, но постепенно старите тенденции се повтарят и ни карат да се замислим дали наистина трябва да изхвърляме дрехи, или просто да ги приберем много надълбоко в гардероба и да чакаме отново звездния им момент.

Докато преди няколко години никой не искаше да чуе за панталони с широки крачоли, то сега моделът е навсякъде. Колкото и странно да звучи, тенденцията, която е властвала по времето на нашите майки и баби, отново се завръща с пълна сила и дори успя да свали от върха любимите ни тесни дънки и панталони. Прилепналите модели останаха на заден план за щастие на едни и за съжаление на всички, които упорито тренираха крака през годините във фитнеса.
 
Ако питате Кейт Мидълтън обаче, панталоните с тесни крачоли не са отишли никъде. Напротив – те са перфектни за официални събития, дори ако си кралска особа. По този начин принцесата доказа, че модните тенденции може да идват и да си отиват, но панталоните с тесни крачоли и дължина до глезена са тук, за да останат и са чудесен избор за топлото пролетно време.
 
В типичния си моден стил, Кейт добави практични обувки с остър връх, но този път не избра токчета, а удобни пантофки, с които да изкара целия ден на крак. Принцесата имаше изключително много работа, помагайки в дарителски център за детски пособия в близост до дома ѝ в Уиндзор.

Визитата бе специална за Мидълтън, която е приела присърце каузата да помага на деца и техните семейства. През 2021 година тя стартира кампания, фокусираща се върху ранното детско развитие. Според нея, първите пет години от живота на едно дете са изключително важни за ролята му в обществото и бъдещия му успех.

 

Преди коронацията: Кейт бясна, че не се сбогувала с кралицата заради Меган

Коронацията наближава – ще носи ли Кейт Мидълтън тиара?

Кейт Мидълтън разкри хобитата на нейната дъщеря Шарлот

 
За поредния си акт на добра воля към обществото принцесата на Уелс носеше бежов блейзър от Reiss, който е постоянна част от пролетния и летния ѝ гардероб. Под него бе облякла бяла блуза, комбинирана с черните панталони до глезена от L.K.Bennett. Визията бе допълнена от цитриново колие на Daniella Draper и златни обеци от Sezane.

Още за визията на Кейт Мидълтън и други новини за мода и лайфстайл ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase