Снимка: iStock

Вера Уанг призна, че е била много озадачена от факта, че младежкият ѝ външен вид е предизвикал такъв фурор из социалните медии. 73-годишната дизайнерка смята, че няма нищо противоречиво между възрастта ѝ и визията ѝ.

Иконата на булчинската мода предизвика истински шок в социалните медии през 2020 г., когато публикува своя снимка в Instagram, на която носи спортен сутиен в оранжево и бели къси панталонки и на която определено приличаше на доста по-млада от възрастта си жена.

На изображението Уанг, която по това време беше на 70 години, показа не само стегнати ръце и корем, но и лице без видими бръчки.

„Предполагам, че просто хората нямат представа как могат да изглеждат 70-годишните жени днес“, каза тя пред списание People за огромния отзвук на своята вирусна снимка. „Имам толкова много приятелки между 65 и 70-годишни, които изглеждат невероятно.“

Дизайнерката на сватбени рокли добави още: „Надявам се моята визия да накара жените да се чувстват по-комфортно със себе си или да са по-уверени.“

Уанг си спомни и момента, в който нейната снимка е станала вирусна в интернет, разкривайки, че точно тогава е била под карантина в дома си в Маями, точно в разгара на пандемията от COVID-19.

Още снимки на младоликата дизайнерка можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase