БГНЕС/Getty images

Когато връзката между принц Уилям и Кейт Мидълтън едва започваше, много британци бяха скептични относно новата кандидатура на бъдещата херцогиня на Кеймбридж.

Тя трябваше да премине през труден трънлив път, за да спечели любовта и признанието на жителите на мъглива Великобритания.
 
Много години по-късно Кейт успя да спечели доверието на поданиците си.
 
Преди дни кралският експерт Никълъс Оуен, продължава темата за разпределението на местата на висшите членове на кралското семейство в йерархията, като отбеляза, че принц Уилям и съпругата му набират все по-голяма популярност всяка година.
 
Същото обаче не може да се каже за принц Хари и Меган Маркъл, чиито рейтинги бързо падат. Според експерта след няколко години херцозите на Съсекс окончателно ще загубят статута и търсенето си.
 
Техните изобличителни интервюта им изиграват жестока шега. Британците смятат, че Хари и Меган все още се опитват да направят милиони, като потъпкват в калта репутацията на монархията.
 
В същото време Оуен е сигурен, че всички опити на херцозите на Съсекс да изобличат кралското семейство ще бъдат безполезни и ще се отразят негативно на самите тях.

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

„Кейт остави Меган „под пейката“, избута я на най-далечния фон. Чували ли сте нещо за Меган напоследък? Не, и ако той и Хари не променят отношението си към семейството, тогава нещата ще се влошат. Хората са разочаровани от тях“, каза експертът.
 
Още за рейтинга на Кейт и Меган, както и други новини от британския кралски двор четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase