Getty

Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.

В нов трейлър, пуснат преди предстоящото 60-минутно интервю с водещия на CNN, 38-годишният Хари бързо отхвърли идеята, когато Купър му задава този въпрос.Принц Хари не вижда как би се върнал някога към предишната си роля в кралското семейство. Това заявява самият херцог на Съсекс пред Андерсън Купър.
 
„Виждате ли време, в което ще се завърнете като член на кралското семейство на пълен работен ден?“. Това пита 55-годишният Купър в клип, споделен в Twitter от 60 Minutes.
 
„Не“, отговаря принц Хари. Кадрите продължиха да се въртят от разговора на Хари с 18-кратния носител на награда „Еми“ журналист, като глас зад кадър казва, че „разкриващият“ специален филм ще бъде излъчен в неделя по CBS и после по Paramount+.
 
Предстоящият разговор на принц Хари с Купър ще бъде първото му телевизионно интервю в САЩ, за да обсъди своите мемоари, които ще излязат на 10 януари.

След откровенията пред Опра, принц Хари готов за следващото си интервю

Последици от филма на Меган и Хари: Връзката между синовете на Даяна официално е приключена

Интервюто на Хари с водещия е едно от двете, в които той участва, за да рекламира книгата на издателя Penguin Random.

Още за признанията на принц Хари и други новини от британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase