Снимка: Getty

Светът е пълен със странни идеи и в Холивуд няма недостиг от тях. Има много откачени теории на конспирацията, свързани с различни знаменитости. Вижте някои от най-любопитните, но неверни истории за звездите, които са се появявали през последните години:

Лорд се представя за много по-млада

Имаше един слух, че певицата Лорд е много по-възрастна от годините, на които твърди, че е. Вярно е, че тя изглежда доста по-мъдра за възрастта си, но това не означава, че лъже за годините си… нали? Певицата попадна в светлината на прожекторите, след като пусна своя хит сингъл „Royals“ през 2013 г. По това време тя беше само на 16…, но много хора не й повярваха! Имаше хора, които настояваха, че няма начин Лорд да е тийнейджърка и да създаде парчето, спечелило Грами. Феновете твърдяха, че звукозаписната компания на Лорд лъже за истинската й възраст, за да привлече публичност за дебютния й албум. Имаше толкова много шум около това през коя точно година е родена тя (през 1996 г.), че една медия в крайна сметка публикува копие от нейния акт за раждане.

Мел Гибсън ще разобличава сатанизма в Холивуд

През лятото на 2022 г. се появи фалшива история, съсредоточена около Мел Гибсън (на  основната снимка). В онлайн пространството се твърдеше, че Мел смята да разобличи Холивуд като център на сатанински жертвоприношения на деца. В тази странна история се твърдеше още, че звездата от филма „Теория на конспирацията“ казва, че холивудските студия са „напоени с кръвта на невинни деца“ и че консумацията на „бебешка кръв е толкова популярна в Холивуд, че всъщност функционира като собствена валута." Цитатите, които уж са излезли от устата на Гибсън, изглежда потвърждават дясната екстремистка теория, че либералният елит, който включва холивудските знаменитости, има връзки със сатанизма. Няма обаче доказателства, че Мел наистина е направил тези коментари - поне не и публично!

Знаменитости, които се сдобиват с деца в тийнейджърска възраст
Известните жени, които са по-високи от партньорите си

Не им пука за следите на времето: Кои са най-горещите мъже с посивели коси в Холивуд?


Стиви Уондър не е сляп

Някои хора вярват, че Стиви Уондър, който е незрящ от дете, всъщност може да вижда. През годините емблематичният музикант е бил заснеман от камерата да изпълнява няколко на пръв поглед невъзможни задачи за човек с увредено зрение - от хващане на падаща стойка за микрофон, през позиране за снимка с Майкъл Джексън, до посещаване на баскетболни мачове.

Другите интересни теории на конспирацията можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase