БГНЕС

Линда Еванджелиста прави своето завръщане в света на модата!

През уикенда моделката сподели снимка от новата си колаборация с известната марка Fendi. Това е първият моден ангажимент на Еванджелиста, след като тя разкри за ужасяващата си козметична операция миналата година. 57-годишната дама сподели снимка от фотосесията си и обясни от какво точно е част тя и как се чувства от факта, че дизайнерите ѝ са се обадили.

От описанието в социалните мрежи става ясно, че на 9 септември Fendi ще организира специално модно шоу в Ню Йорк, за да отпразнува 25 години от създаването на известната си чанта Fendi Baguette по дизайн на Силвия Вентурини Фенди, както и две години откакто Ким Джоунс се присъединява към марката като креативен директор на колекциите за жени и висша мода.

Еванджелиста допълни, че е изключително благодарна на целия екип, който я е поканил да бъде част от специалната годишнина.

През септември 2021 година моделката сподели емоционален пост в социалните мрежи, където разкрива в детайли защо не се появява по модните подиуми в последно време. Тогава тя подава жалба в съда срещу компанията Zeltiq Aesthetics за 50 милиона долара обезщетение, твърдейки че не може да работи след преминаването през седем процедури в дерматологичния им офис от август 2015 до февруари 2016 година.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase