Снимка: Getty

Катрин Зита-Джоунс показа своята гордост. Актрисата и съпругът ѝ Майкъл Дъглас се похвалиха, че синът им Дилън е завършил колеж. По този повод те събраха близки и приятели, които да почерпят.

„Поздравления за дипломирането на моето момче, моята гордост, моята радост, Дилън. Необяснимо се гордея с теб и те обичам неописуемо“, написа звездата за своето пораснало момче.

Катрин Зита-Джоунс е споделила снимка, на която прегръща своето момче, което е с официален костюм и носи специална тога и шапка с логото на университета „Браун“.

Изражението на лицето на актрисата говори колко щастлива е неговата известна майка, дошла на самото връчване на дипломите.

От своя страна 77-годишният Майкъл Дъглас също не скри вълнението си и посвети пост на сина си, написвайки:

„Един горд татко! Поздравления, Дилън! Браво!“.

Дуото почерпи без излишни помпозности
Преди няколко дни актрисата сподели видео в социалните мрежи. В него показва с какво е изненадала Дилън. Заради неговите успехи, 21-годишното момче заслужава много. Но вместо скъпа кола или техника, тя просто е събрала най-близките, за да вдигнат наздравици за него.

С клипа си Катрин Зита-Джоунс разкрива, че чичото на Дилън е долетял специално за празненството, което е в обикновен бар, без излишна суета.

„Изненада! Изненада! Вечеря преди завършването, когато синът ми Дилън вижда чичо си, който е дошъл чак от Уелс, за да отпразнува това невероятно събитие. Беше трудно да запазим това в тайна, но беше безценно“, пише тя.

Цялата статия и снимки на семейството можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase