БГНЕС

Спомняте ли си класиката „Сърдити старчета“? Там двама пенсионери се скараха заради красивата им съседка. Жената флиртуваше ту с единия, ту с другия, без да се притеснява от това. Е, нещо подобно става между Мик Джагър и Ал Пачино. Те обаче не си падат вече по наборки, а по доста по-млади от тях жени.

За какво говорим ли? Наскоро холивудската звезда е забелязан в компанията на Нур Алфала. Филмовата продуцентка, която излизаше с известния музикант, е само на 28. И явно разликата в годините за нея няма никакво значение.
 
Според американски медии, Ал Пачино е бил на вечеря заедно с красивата брюнетка. Двамата са забелязани да напускат ресторант в Калифорния. Там те били заедно с приятели, показват снимки в социалните мрежи.
 
И двамата се качили в един автомобил, което ни кара да мислим, че красавицата отдавна не се интересува от Мик Джагър.
 
Ал Пачино бил гост на свой приятел
 
Оказва се, че актьорът и доста по-младата от него колежка са били поканени от Джулиан Шнабел. Известният художник събрал свои приятели по повод новата си изложба. Сред тях бил и Джейсън Момоа.
 
„Каква невероятна нощ“, написа той, споделяйки снимка от ресторанта. На нея се виждат Ал Пачино и Нур Алфала, които са седнали един до друг (разгледайте галерията на звездата).
 
Още за младото гадже на Ал Пачино четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase