Снимка: bTV

Финалът на "Survivor: Скритият идол" наближава, оцеляването в екстремното риалити става все по-трудно и всяка следваща раздяла с приключението се преживява драматично.

Шампионката по джиу джицу Мила Савова се раздели с шоуто, след като беше победена от IT специалистката Ганка Статева в битка за редене на символи. Преди обаче да си тръгне от предаването, спортистката отстрани от Survivor един от най-силните играчи - собственика на автосервиз Драгомир Методиев. През този сезон Мила успя да изпрати у дома още двама опоненти - актрисата Йоана Върбичкова и футболната съдийка Джулиана Бутракова.   

Шампионката по джиу джицу прие хладнокръвно загубата си, която дойде след серия тежки изпитания за тялото и психиката й.

В Survivor Мила беше член и на трите племена, дълги дни живя в изолация на опасния Острова на изкуплението и се бори безкомпромисно със съперниците си. Преди последния дуел за оцеляване тя беше одраскана от змия, но преодоля шока и сърцато се впусна в последната си битка срещу Ганка.

"За един златен медалист като мен е разочароващо да прекъсне играта на метри от финала. В Survivor обаче се научих, че не всичко е на всяка цена. Това беше поредното изпитание в моя живот, с което се справих достойно и красиво", каза тя.

Самата Ганка беше изпратена на Острова на изкуплението, след като режисьорът Зоран Петровски умно използва своя Скрит идол, спаси с него учителя по физическо Денис Христофоров от изгонване на племенен съвет и насочи негативния вот срещу IT специалистката.

Откъсването й от племето „Мапурондо“ остави в шок най-добрите й приятели в екстремното риалити - студентката Анелия Щерева и фитнестреньора Иван Георгиев.

Надигналият се тайфун от емоции беше охладен от водещия Владимир Карамазов, който обяви, че "скоро бурята ще отнесе всички, с изключение на един".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase